PRIMANJE GRAĐANA

22.03.2023.
PRIMANJE GRAĐANA

Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Joško Klisović primio je predstavnike Društva sportaša veterana i rekreativaca (DSVR) koji su mu predstavili svoj rad, aktivnosti i programe i projekte od značaja za Grad Zagreb i Republiku Hrvatsku. Klaudija Bubalo, predsjednica sportaša veterana i rekreativaca, Tomislav Paškvalin, član Savjeta DSVR-a i Eleonora Kovač, stručna tajnica DSVR-a naglasili su kako svi članovi, redom bivši vrhunski sportaši, kontinuirano rade na transferu znanja, iskustva i stručnosti mlađim naraštajima koji tek trebaju osvajati priznanja i medalje.


 
Marijo Lušić, predsjednik Hrvatskog športskog saveza gluhih i Jurica Maloča, stručni tajnik u pratnji komunikacijske posrednice Pavle Maksan također su predstavili predsjedniku rad saveza u kojem djeluju.


 
Predsjednik Udruge proizvođača jagoda Zagrebačke županije „Jagodni prsten“ Josip Kiš, te tri člana udruge: Damir Gregorić, Ivica Bulf te Davor Jurić požalili su se na smanjenje lokacija na kojima se prodaju „jagodice Purgerice“ te kriterije propisane za dobivanje tih prodajnih mjesta.