Predsjednik Gradske skupštine Davor Bernardić primio predstavnike Hrvatskog rukometnog saveza, predstavnike stručnog stožera i igrače Hrvatske muške rukometne reprezentacije

31.01.2013.
Predsjednik Gradske skupštine Davor Bernardić primio predstavnike Hrvatskog rukometnog saveza, predstavnike stručnog stožera i igrače Hrvatske muške rukometne reprezentacije

Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Davor Bernardić danas je u Staroj gradskoj vijećnici primio predstavnike Hrvatskoga rukometnog saveza (HRS), stručnog stožera i igrače Hrvatske rukometne reprezentacije da bi im još jednom zahvalio i čestitao na sjajnom uspjehu i osvajanju brončane medalje na Svjetskome rukometnom prvenstvu u Španjolskoj.
Na kratkom svečanom primanju predsjednik Gradske skupštine je još jednom naglasio da je riječ o velikom uspjehu hrvatskog sporta jer nema mnogo ekipa u svijetu koje se mogu pohvaliti kontinuiranim osvajanjem medalja na velikim natjecanjima kao što je to slučaj s hrvatskom muškom rukometnom reprezentacijom.
„Zahvaljujem igračima, stručnom stožeru i svima koji su doprinijeli još jednoj pobjedi hrvatskog sporta. Vi ste primjer mladim ljudima da se trudom i upornošću može puno toga postići i da nam se ulaganje u sport višestruko isplati“, rekao je Davor Bernardić.
Predsjedniku Gradske skupštine su na prijmu i potpori zahvalili dopredsjednik Hrvatskoga rukometnog saveza Zoran Gobac, izbornik Slavko Goluža te Zlatko Horvat, u ime naših brončanih reprezentativaca. „ Svi treneri, svi igrači, svi uključeni u rad ove reprezentacije, doprinijeli su ovom uspjehu. Svi dijele slavu. Nadam se da ćemo i dalje, kao sustav, funkcionirati ovako dobro“, rekao je Zoran Gobac. Vodstvo Hrvatskoga rukometnog saveza još jednom je izrazilo nadu da će Hrvatska i Zagreb dobiti rukometni dom i uvjete za nastavak uspješnog rada. Predsjednik Gradske skupštine je izjavio da vjeruje da se projekt rukometnog doma uz trud, volju i zalaganje može ostvariti pri čemu od velike pomoći mogu biti sredstva europskih fondova.
Hrvatskim rukometnim reprezentativcima, stručnom stožeru i vodstvu HRS-a u znak zahvalnosti za postignute rezultate u ime Gradske skupštine uručene su grafike autora Domenica Gonzija.