Tradicionalno novogodišnje primanje za novinare gradonačelnika Grada Zagreba i predsjednika Gradske skupštine Grada Zagreba

29.01.2019.
Tradicionalno novogodišnje primanje za novinare gradonačelnika Grada Zagreba i predsjednika Gradske skupštine Grada ZagrebaU palači Dverce, na Trgu Katarine Zrinske 6, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić i predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba dr. sc. Andrija Mikulić upriličili su tradicionalno novogodišnje primanje za novinare.

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić istaknuo je da je uloga medija informiranje javnosti i ukazivanje na dobre i korisne stvari koje zanimaju sugrađane te je zahvalio novinarima na njihovu radu.Predsjednik Gradske skupštine dr. sc. Andrija Mikulić rekao je da je imao odličnu suradnju s novinarima te im zahvalio na objektivnom, stručnom i profesionalnom izvještavanju sa sjednica Gradske skupštine Grada Zagreba i na tome što su uspješno pratili rad gradskih zastupnika drugoga parlamenta u Republici Hrvatskoj.


U ime novinara, gradonačelniku Grada Zagreba, predsjedniku Gradske skupštine i njihovim suradnicima na suradnji su se zahvalili predsjednica Hrvatskoga društva novinara i publicista Katja Kušec te glavna tajnica Hrvatskog novinarskog društva Ema Tarabochia.

Uz brojne novinare i urednike iz različitih medija, prijemu su nazočili i gradski zastupnici, predstavnici Zagrebačkoga holdinga, Gradske uprave i mnogi drugi.