Puštanje balona u sklopu humanitarnog projekta "Svjetlo želja" Hrvatske udruge za bolesti štitnjače

16.12.2019.
Puštanje balona u sklopu humanitarnog projekta "Svjetlo želja" Hrvatske udruge za bolesti štitnjačePuštanjem svjetlećih balona na Sveučilišnoj livadi, u Ulici Hrvatske bratske zajednice, u okviru humanitarno kulturološkog projekta “Svjetlo želja“, Hrvatska udruga za bolesti štitnjače poslala je poruku podrške za sve oboljele od bolesti štitnjače.

U sklopu Humanitarno kulturološkog događaja “Svjetlo želja“, akciju su podržali gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić i predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba prof.dr.sc. Drago Prgomet.

"Hvala vam što ste se okupili u velikom broju jer je “Svjetlo želja” manifestacija kojom se okupljanjem prijatelja, obitelji oboljelih i svih ljudi dobre volje daje ne samo potpora mnogobrojnim oboljelima od bolesti štitnjače, nego se i podiže svijest javnosti o poremećajima štitne žlijezde, jedne od najučestalijih bolesti u svijetu", istaknuo je gradonačelnik Milan Bandić.

"Hvala vam u ime svih nas oboljelih što ste nas došli podržati. Divno je u vrijeme Adventa vidjeti da imate podršku od svojih građana. Ovom prigodom se zahvaljujem gradonačelniku Bandiću na kontinuiranoj podršci nama oboljelima", rekla je predsjednica Hrvatske udruge za bolesti štitnjače Verica Mešić.

"Svaka javno - zdravstvena akcija vrlo je vrijedna jer nama liječnicima pomaže vaša aktivnost da se bolesti što prije dijagnosticiraju", istaknuo je predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba prof.dr.sc. Drago Prgomet.