PREDSJEDNIK GRADSKE SKUPŠTINE GRADA ZAGREBA PRIMIO MLADE RUKOMETAŠE USUSRET PARTILLE CUPU

29.06.2018.
PREDSJEDNIK GRADSKE SKUPŠTINE GRADA ZAGREBA PRIMIO MLADE RUKOMETAŠE USUSRET PARTILLE CUPUPredsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba dr. sc. Andrija Mikulić primio je u petak 29. lipnja u Staroj gradskoj vijećnici mlade rukometaše, koji od 2. do 7. srpnja 2018. sudjeluju na najvećem međunarodnom rukometnom turniru Partille cupu, koji se ove godine održava u švedskom Göteborgu.

- Hrvatsku će na natjecanju, koje se održava po 49. put, predstavljati petnaest ekipa u gotovo svim dobnim kategorijama, a sudjelovat će ukupno više od 1000 ekipa iz više od 50 država iz cijelog svijeta. Tradicija je neupitna i očekujemo da ćemo ostvariti uspjeh jednak prošlogodišnjem kada smo osvojili turnir u pet dobnih kategorija – kazao je tajnik Zagrebačkog rukometnog saveza i zastupnik Gradske skupštine Grada Zagreba Kazimir Ilijaš.Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba dr. sc. Andrija Mikulić zahvalio mu je na trudu kojeg ulaže u rad s mladima i zaželio im puno uspjeha na predstojećem natjecanju:

- To je najveći međunarodni turnir u rukometu i bila mi je velika čast ugostiti mlade sportaše i tako im dati podršku. Hrvatska je poznata velesila u rukometu i ovi mladi igrači glavna su garancija da će tako i ostati. Veselim se prilici da se ponovno susretnemo nakon turnira i da im i osobno čestitam na izvrsnim rezultatima kojih zasigurno neće manjkati idućih dana – istaknuo je nakon susreta dr. sc. Andrija Mikulić, predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba.