PREDSJEDNIK GRADSKE SKUPŠTINE GRADA ZAGREBA NA 23. DANU OBRTNIČKE KOMORE ZAGREB

20.03.2018.
PREDSJEDNIK GRADSKE SKUPŠTINE GRADA ZAGREBA NA 23. DANU OBRTNIČKE KOMORE ZAGREB

 

Obrtnička komora Zagreb obilježila je danas 23. godišnjicu postojanja, a proslavi obljetnice nazočio je i predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba dr. sc. Andrija Mikulić.

Uz čestitku predsjedniku Komore Mirzi Šabiću, predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba dr. sc. Andrija Mikulić obljetnicu je čestitao svim zagrebačkim obrtnicima ističući kako obrtništvo u Zagrebu ima višestoljetnu tradiciju.

- Gradska skupština Grada Zagreba uvijek je bila i bit će otvorena za probleme obrtnika. Održali smo i sastanak na tu temu, a zajedno s gradonačelnikom trudit ću se poduprijeti vaše programe i projekte jer uz velika financijska opterećenja koje znam da imate, vjerujem da nije jednostavno biti obrtnik. No, više od tisuću novootvorenih obrta dokazuje da obrtnici vjeruju u Grad Zagreb i zajedničkom sinergijom ulaze u novo vrijeme te se bore za konkurentno poslovanje u Europskoj uniji – zaključio je predsjednik Skupštine, zahvaljujući svima onima koji su zaslužni za razvoj obrta i obrtništva u Gradu Zagrebu te svojim znanjem, obrtničkom upornošću i radom pridonose razvoju obrtništva i napretku Zagreba.