Predsjednik Gradske skupštine Darinko Kosor obišao Športsko-rekreacijski centar Grana Klaka

01.02.2015.
Predsjednik Gradske skupštine Darinko Kosor obišao Športsko-rekreacijski centar Grana Klaka


FOTO: ZNA.HR Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Darinko Kosor obišao je Športsko-rekreacijski centar (ŠRC) Grana Klaka, najveću ovogodišnju investiciju u sportske objekte Grada Zagreba vrijednu šest milijuna kuna, i pritom najavio da bi radovi trebali početi do ljeta, a uređenje centra završiti do kraja iduće godine. 

Predsjedniku su se u obilasku pridružili pomoćnik pročelnika za građenje objekata društvene djelatnosti i stanogradnje Gordan Hanžek i Roko Ivanović, predsjednik Upravnog odbora NK Dubrava.
 

“Ako natječaji za projektnu dokumentaciju i izvođenje radova budu gotovi do ljeta, očekujem da se u ovoj godini napravi veliki nogometni teren s umjetnom travom te ostala igrališta za rukomet i košarku, svlačionice i sanitarni čvorovi. U gradskom proračunu za 2016. očekujem da se osigura novac za atletsku stazu, koja bi se trebala početi uređivati na ljeto iduće godine”, najavio je Darinko Kosor.

U ŠRC-u Grana Klaka na tisuće djece i odraslih treniraju u neprimjerenim uvjetima.

U sklopu sportskog centra djeluje i NK Dubrava. "ŠRC ima oko 50.000 četvornih metara, a obuhvaća tri velika nogometna terena s prirodnom travom, atletsku stazu, dva košarkaška i dva rukometna terena, te mali dječji park koji je prije desetak godina devastiran. Nadamo se da će se okolnosti uskoro promijeniti. Ova investicija će uvelike poboljšati uvjete za sportske aktivnosti ovog dijela grada jer ne smijemo zaboraviti da Gornja i Donja Dubrava imaju više od 100.000 stanovnika, a vrlo malo sportskog sadržaja.", rekao je predsjednik Uprave NK Dubrava Roko Ivanović