OTVORENJE SAJMOVA NA ZAGREBAČKOM VELESAJMU

18.10.2018.
OTVORENJE SAJMOVA NA ZAGREBAČKOM VELESAJMU

 

„Sajmovi hrane i zdravog življenja“, međunarodni sajmovi hrane, organske proizvodnje i zdravog življenja zatim „Dani lova i ribolova“, sajam opreme za lov i ribolov te izložba županijskih lovačkih saveza i turističkih zajednica otvoreni su u četvrtak 18. listopada na Zagrebačkom velesajmu.

Uz ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića i direktoricu Zagrebačkog velesajma Dinu Tomšić, na svečanom otvorenju obaju sajmova bio je i predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba dr. sc. Andrija Mikulić:

- Drago mi je što sam danas ovdje, jer imamo dugu tradiciju lovstva u Republici Hrvatskoj. I sam sam strastveni lovac, a ima nas preko 60 000, tako da mi je drago što ću moći razgledati sajam opreme za lov i ribolov te izložbu županijskih lovačkih saveza i turističkih zajednica.
Posebno bih istaknuo direktoricu Velesajma Dinu Tomšić koja je pokrenula niz aktivnosti kako bi Velesajam ponovno postao nacionalno i vodeće sajamsko središte jugoistočne Europe i na tome joj čestitam. Uvijek će imati podršku Gradske skupštine Grada Zagreba i mene osobno – rekao je dr. sc. Andrija Mikulić.

Oba sajma, s bogatim i nadasve zanimljivim pratećim programom u paviljonima 5 i 7 i 7a besplatno se mogu razgledati do nedjelje, 21. listopada.