OTVOREN ZAGREBAČKI BOKSAČKI CENTAR

17.04.2018.
OTVOREN ZAGREBAČKI BOKSAČKI CENTARPrvi boksački centar u Zagrebu i Hrvatskoj koji je osim za natjecanja namijenjen i za treninge nacionalnih selekcija, zagrebačkih klubova, edukaciju i stručno usavršavanje trenera u Boksačkoj akademiji otvoren je u utorak 17. travnja u paviljonu 18 na Zagrebačkom velesajmu.

Centar se prostire na više od 2300 m2 uključujući i tribine za gledatelje, četiri ringa s pratećom opremom za najmoderniji trening, dvije svlačionice, saunu i prostor za zagrijavanje.

Otvorenju Zagrebačkoga boksačkog centra uz brojna poznata boksačka imena nazočio je i predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba dr. sc. Andrija Mikulić, koji je zahvalio svima koji su sudjelovali u ovom projektu, ističući kako vrhunski sportaši zaslužuju ovakvo jedno zdanje.

- Ovo je prostor gdje će se brusiti novi talenti i stvarati novi prvaci. Kao predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba i kao novoizabrani član Izvršnog odbora Zagrebačkoga boksačkog saveza dat ću svoj maksimum i imat ćete moju podršku 24 sata na dan – naglasio je predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba dr. sc. Andrija Mikulić.