OBRTNIČKI DANI U IMOTSKOM

12.08.2019.
OBRTNIČKI DANI U IMOTSKOMUdruženje obrtnika Imotski u suradnji sa Hrvatskom obrtničkom komorom, Županijom Splitsko-dalmatinskom, Gradom Imotski, Turističkom zajednicom Grada Imotskog, Obrtničkom komorom Splitsko-dalmatinske županije i ostalim partnerima i ove je godine organiziralo gastronomsku manifestaciju na kojoj su obrtnici iz svih krajeva Lijepe naše svojim zajedničkim snagama promovirali raznolikost i bogatstvo gastronomske ponude koja krasi Republiku Hrvatsku.

Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba prof.dr.sc. Drago Prgomet nazočio je potpisivanju sporazuma o suradnji između Udruženja obrtnika Imotski i Udruženja obrtnika Grada Zagreba nakon čega je obišao sve sudionike manifestacije.

Sudjelovao i u pripremi nekih jela.

Odlična atmosfera i vrhunska gastronomska ponuda predstavnika Područnih obrtničkih komora i Udruženja obrtnika iz cijele Republike Hrvatske oduševila je i predsjednika Gradske skupštine Grada Zagreba.

Svim sudionicima i gostima, a posebno onima koji su po prvi put posjetili Imotski, pružila se jedinstvena prilika upoznavanja prirodne ljepote, običaja, kulturne baštine i gostoprimstva kojim se ponosi Imotska krajina.