Najava humanitarnog koncerta Hrvatske lige protiv raka

24.09.2018.
Najava humanitarnog koncerta Hrvatske lige protiv raka

 
Humanitarnim koncertom To je tvoja zemlja koji će biti posvećen 10. obljetnici smrti Vice Vukova, Hrvatska liga protiv raka obilježit će svoju 52. obljetnicu rada i borbe protiv svih vrsta tumora i pružanja pomoći oboljelima.

Uz izaslanika gradonačelnika Grada Zagreba Vjekoslava Jeleča, pročelnika Gradskog ureda za zdravstvo, prof. dr. sc. Damira Eljuge, predsjednika Hrvatske lige protiv raka te Tomislava Madžara, predsjednika povjerenstva Organizacijskog odbora koncerta i ostalih uzvanika, podršku je dao i predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba dr. sc. Andrija Mikulić koji je zahvalio svima koji su uključeni u rad Hrvatske lige protiv raka, a posebno ženama koje su se hrabro suočile s ovm bolešću i savjetima i iskustvom pomažu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Naglasio je da će Gradska skupština i on osobno učiniti sve što je potrebno te i dalje pomagati i podupirati aktivnosti Hrvatske lige protiv raka.

Koncert će se održati na Svjetski dan borbe protiv raka, 4. veljače 2019. u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskoga, a uz Đanija Stipaničeva i goste, nastupit će i unuka Vice Vukova, Vita Vukov.