IZASLANSTVO GRADA MAINZA U POSJETU GRADU ZAGREBU

23.10.2017.
IZASLANSTVO GRADA MAINZA U POSJETU GRADU ZAGREBUU povodu obilježavanja 50. obljetnice prijateljstva između grada Mainza i grada Zagreba, od 22. do 24. listopada 2017., izaslanstvo Grada Mainza predvođeno gradonačelnikom Michaelom Eblingom boravi u službenom posjetu Zagrebu.

S predsjednikom Gradske skupštine Grada Zagreba dr. sc. Andrijom Mikulićem i izaslanstvom Grada Zagreba gosti su se sastali u Palači Dverce, gdje im je u znak zahvalnosti uručena i Povelja Grada Zagreba.

Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba istaknuo je kako je ovo velik jubilej: - Grad Mainz je grad s kojim Zagreb najdulje njeguje prijateljske odnose, još od 1967. godine i vjerujem da će se ta dugogodišnja uspješna suradnja dvaju gradova, ali i naših sveučilišta, muzeja i ostalih institucija kontinuirano nastaviti izgrađivati i nadograđivati i u budućnosti – rekao je dr. sc. Andrija Mikulić, podsjetivši da je upravo Grad Mainz slao znatnu humanitarnu pomoć za vrijeme Domovinskog rata, na čemu im i danas trebamo biti zahvalni.