Čestitka predsjednika Gradske skupštine Grada Zagreba u povodu Božića i Nove godine

24.12.2015


Drage Zagrepčanke i Zagrepčani!


od srca vam u ime Gradske skupštine Grada Zagreba i svoje osobno čestitam Božić, blagdan koji naviješta mir i obiteljsko zajedništvo, nudi radost i nadu i u nama budi osjećaje ljubavi i povjerenja.

Želim vam da ohrabreni novom snagom, u krugu svojih obitelji, pronađete vjeru za izazove koji su pred nama te da se u ovo blagdansko vrijeme iskreno okrenemo prema bližnjima, osobito prema svojim obiteljima, da postanemo iskreni prijatelji i pružimo otvorena srca ruku jedni drugima, posebno onima u potrebi, kako bi mogli zajednički u slozi i jedinstvu raditi za boljitak našega Grada i naše Domovine.

Godina koja prolazi, pred nas je stavljala i odricanje, i žrtvu, ali i dobre i lijepe trenutke u stvaranju i gradnji boljeg života naših sugrađana. Zato u iskrenom nastojanju i uz vašu potporu pozvani smo da uložimo još veći trud u novoj godini i opravdamo dano nam povjerenje u stvaranju boljeg društva i uvjeta življenja svih naših sugrađana, jer samo zajedništvom možemo pobijediti sve životne izazove, graditi bolje društvo, bolji grad, bolje sutra.

U ime Gradske skupštine Grada Zagreba i svoje osobno želim vam u nadolazećim blagdanima puno obiteljske i ljudske topline, ljubavi, zdravlja i sretnih trenutaka.


Čestit Božić i sretna nova godina!

Darinko Kosor
predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba