„BLESSFOOD-VEČERA S PORUKOM“ ZA DJEČJI DOM ZAGREB

6.10.2015Radijska informativna stanica  Media Servis bila je domaćin „Blessfood-Večere s porukom“ u zagrebačkom restaurantu Okrugljak, a  prikupljena sredstava s večere donirat će se Dječjem domu Zagreb za obrazovanje mladih osoba kojima je potrebna pomoć, s ciljem bolje edukacije njihovih štićenika, u starosti od 16-21 godine, koji su smješteni u stambenim zajednicama.

„Svrha svih koji smo došli večeras je da pomognemo ovim mladim  ljudima, a kad je ugodno društvo kao i večeras ovdje-onda je još bolje. Grad Zagreb i i nadalje će pomagati kad god to može.", rekao je Darinko Kosor, predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba.

Direktorica Media Servisa Silvija Londero izjavila je: „ Media Servis podržava projekt „Večera s porukom“ od samog početka. Na samom početku akademske godine želimo upozoriti na problem nemogućnosti nastavka obrazovanja za štićenike Dječjeg doma Zagreb, jer nema dovoljno financijskih sredstava za njihovo daljnje školovanje te smo ovom večerom željeli podići razinu svijesti o tom problemu.“"Jako je dobra poruka da ljudi iz različitih društvenih sfera djeluju humanitarno i pomažu onima kojima je potrebno.", izjavio je Davor Bernardić, potpredsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba.

„Dječji dom Zagreb je zahvalan organizatorima i domaćinima Blessfood-a. Sredstva su namijenjena djeci koja su pred osamostaljivanjem. Ulaganjem u njihovo obrazovanje, edukaciju i dodatne vještine povećavamo mogućnost za njihovo kvalitetno osamostaljivanje. Projekt je jako lijep, ugodno druženje s humanitarnim karakterom, jer svatko tko dođe i sudjeluje je bogatiji za jedno novo iskustvo i puniji je jer je učinio dobro djelo prema nekome“ rekla je ravnateljica Dječjeg doma u Nazorovoj, Jasna Čurković Kelava.