Predstavnike Hrvatskog rukometnog saveza i zagrebačkog rukometnog saveza, sekcije rukometa u kolicima za osobe s invaliditetom primio predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba

27.5.2019Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba prof.dr.sc. Drago Prgomet primio je predstavnike Hrvatskog rukometnog saveza i zagrebačkog rukometnog saveza, sekcije rukometa u kolicima za osobe s invaliditetom Ivicu Udovičića, tehničkog direktora muških i ženskih nacionalnih selekcija, Antu Štimca, hrvatskog rukometnog reprezentativca u kolicima te članove stručnog stožera Hrvatske rukometne reprezentacije u kolicima Ivana Dragića, Kazimira Ilijaša i Davora Tora.

Osim dosadašnjih uspjeha, predstavili su predsjedniku i kandidaturu za domaćina Turnira nacija u rukometu u kolicima. Na ovom službenom turniru Europske rukometne federacije (EHF) Hrvatska rukometna reprezentacija u kolicima osvojila je srebrnu medalju na Turniru nacija 2018. što je izuzetan uspjeh jer je to bio prvi službeni nastup rukometaša u kolicima na nekom međunarodnom natjecanju.

S obzirom da im je u organizaciji ovakvog sportskog događaja potrebna sva moguća pomoć, Gradska skupština Grada Zagreba će sukladno svojim mogućnostima sudjelovati i podupirati manifestaciju koja ima višestruku vrijednost; sportsku i društvenu, najavio je predsjednik Gradske skupštine.