ČESTITKA LUKI MODRIĆU NA IZBORU ZA NAJBOLJEG NOGOMETAŠA SVIJETA

25.9.2018


Dragi Luka,

čestitam Vam na veličanstvenom priznanju, tituli najboljeg nogometaša svijeta u 2018., u izboru Međunarodne nogometne federacije.

Sinoćnji izbor kojim ste postali „The Best“ zaokružio je nevjerojatnu nogometnu sezonu i tako Vas nakon srebra za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu, titule najboljeg igrača prvenstva, četiri trofeja s Real Madridom i titule najboljeg nogometaša Europe u izboru Europske nogometne federacije, doveo do trećega najvećeg individualnog priznanja koje nogometaš može dobiti.

Time ste ušli u krug svjetskih nogometnih velikana, a kao kapetan srebrne nogometne generacije i „hrvatski čarobnjak“ zauvijek ćete ostati upisani u povijest hrvatskog sporta.

Hvala na ponosu, zahvalnosti i sreći kojima smo bili ispunjeni prateći utakmice, a posebno hvala na veličanstvenoj promociji naše zemlje u svijetu. Izazvali ste poštovanje i divljenje te postali motivacija za uspjeh mnogim mladim generacijama.

Sa željom da Vas zdravlje i sreća prate i dalje na terenu i izvan njega, još jedanput Vam u ime Gradske skupštine Grada Zagreba i svoje osobno upućujem iskrene čestitke!
 

dr. sc. Andrija Mikulić,
predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba


Foto: FaH