PREDSJEDNIK GRADSKE SKUPŠTINE GRADA ZAGREBA NA OTVORENJU MANIFESTACIJE „100% ZAGORSKO“

21.9.2018


 Krapinsko-zagorska županija 21. i 22. rujna 2018. devetu godinu zaredom organizira manifestaciju „100% zagorsko“ u Zagrebu. Otvorenje manifestacije održano je na Trgu bana Jelačića, uz brojne visoke uzvanike, među kojima je bio i predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba dr. sc. Andrija Mikulić:

 - Jednom kad odeš u Zagorje, uvijek se Zagorju vraćaš! Veseli me što će Zagrepčani u ova dva dana koliko traje manifestacija „100% zagorsko“ vidjeti i osjetiti sve ljepote Hrvatskoga zagorja i veliko srce Zagoraca – rekao je predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba dr. sc. Andrija Mikulić.

Inače, „100% zagorsko“ je manifestacija prodajno-izložbenog karaktera čiji je cilj promovirati Zagorje kao poželjnu turističku destinaciju bogate kulturne baštine i gastronomske ponude. Ove godine na manifestaciji sudjeluje 111 izlagača koji će na Trgu bana Jelačića predstaviti zvukove i mirise zagorske tradicije, poljoprivredne proizvode uzgojene na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način te proizvode tradicijskih obrta Krapinsko-zagorske županije.