PREDSJEDNIK GRADSKE SKUPŠTINE GRADA ZAGREBA PRIMIO MLADE RUKOMETAŠE USUSRET PARTILLE CUPU

29.6.2018


Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba dr. sc. Andrija Mikulić primio je u petak 29. lipnja u Staroj gradskoj vijećnici mlade rukometaše, koji od 2. do 7. srpnja 2018. sudjeluju na najvećem međunarodnom rukometnom turniru Partille cupu, koji se ove godine održava u švedskom Göteborgu.

- Hrvatsku će na natjecanju, koje se održava po 49. put, predstavljati petnaest ekipa u gotovo svim dobnim kategorijama, a sudjelovat će ukupno više od 1000 ekipa iz više od 50 država iz cijelog svijeta. Tradicija je neupitna i očekujemo da ćemo ostvariti uspjeh jednak prošlogodišnjem kada smo osvojili turnir u pet dobnih kategorija – kazao je tajnik Zagrebačkog rukometnog saveza i zastupnik Gradske skupštine Grada Zagreba Kazimir Ilijaš.Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba dr. sc. Andrija Mikulić zahvalio mu je na trudu kojeg ulaže u rad s mladima i zaželio im puno uspjeha na predstojećem natjecanju:

- To je najveći međunarodni turnir u rukometu i bila mi je velika čast ugostiti mlade sportaše i tako im dati podršku. Hrvatska je poznata velesila u rukometu i ovi mladi igrači glavna su garancija da će tako i ostati. Veselim se prilici da se ponovno susretnemo nakon turnira i da im i osobno čestitam na izvrsnim rezultatima kojih zasigurno neće manjkati idućih dana – istaknuo je nakon susreta dr. sc. Andrija Mikulić, predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba.