ČESTITKA PREDSJEDNIKA GRADSKE SKUPŠTINE GRADA ZAGREBA ZLATNOM PARAOLIMPIJCU DINI SOKOLOVIĆU

19.3.2018
Poštovani gospodine Sokoloviću,

primite iskrene čestitke na osvojenom prvom zlatnom odličju za Hrvatsku na Zimskim paraolimpijskim igrama u Pjongčangu!

U svom trećem nastupu na paraolimpijskim igrama pokazali ste da se trud, požrtvovnost i upornost itekako isplate te da u sportu, ali i životu prije svega treba vjerovati! Vaša teška životna priča može mnogima biti motivacija za borbu onda kada je najteže jer upravo to ste svojim uspjehom pokazali – da ne treba odustati, da se treba boriti i uvijek dati više no što i sami mislimo da možemo.

Janica Kostelić bila je Vaš uzor, a od danas ćete Vi svojom hrabrošću i snagom biti uzor mnogim mlađim naraštajima jer ste fantastičnom vožnjom u sjedećem slalomu izazvali veliku senzaciju te tako osvojenim sjajnim odličjem ispisali povijest! Vaš uspjeh je vrijedan divljenja, a Vaša domovina, kao i rodni grad Zagreb, ponosni su i zahvalni što hrvatska himna odjekuje svijetom.

U ime svih zastupnika Gradske skupštine Grada Zagreba i svoje osobno želim Vam još mnogo uspjeha i vrhunskih rezultata na sportskom, ali i životnom putu! 

dr. sc. Andrija Mikulić
predsjednik Gradske skupštine Grada ZagrebaFoto: Damir Senarč, FAh (preuzeto sa web stranice Hrvatskog paraolimpijskog odbora http://www.hpo.hr/)