Međunarodni dan bijelog štapa

17.10.2013

Tradicionalnom druženju s članovima Udruge slijepih Grada Zagreba nazočio je predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba. Svake godine u povodu obilježavanja Međunarodnog dana bijelog štapa, članovi Udruge organiziraju druženje s gradskim zastupnicima, što je prilika da se posveti potrebna pozornost slijepim osobama, odnosno upoznavanju društvene zajednice sa specifičnim potrebama i načinima funkcioniranja slijepih.

 

 

„Ovom prigodom želim pohvaliti naše djelatnike u gradskom uredu koji puno rade na dizanju kvalitete osoba s invaliditetom. Ujedno, želim čuti i vaše sugestije i prijedloge što bismo još mogli zajedno raditi , kako bismo postigli što bolje rezultate. Upoznat sam s vašom akcijom Zagreb na dlanu i zadovoljstvo mi je što ste svoj turistički obilazak započeli iz Stare gradske vijećnice.“, rekao je predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba.

Prisutnima su se obratili i Goran Denis Tomašković, tajnik Udruge, Marinka Bakula Anđelić, pomoćnica pročelnice Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invadilitetom i Dražen Bošnajković, predsjednik Županijske skupštine Zagrebačke županije