SVEČANA SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA GRADA TRILJA

25.9.2017U povodu Dana grada, predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba dr.sc. Andrija Mikulić posjetio je Grad Trilj.

Izaslanstvo Hrvatskog sabora na čelu sa saborskim zastupnikom dr. Antom Sanaderom u čijem je sastavu bio i dr.sc. Andrija Mikulić, položilo je vijenac i zapalilo svijeću kod spomenika sv. Mihovila.Svečanom sjednicom Gradskog vijeća Trilj obilježen je Dan grada,  koji se slavi uz blagdan njihova zaštitnika sv. Mihovila Arkanđela.

„Poštovane Triljanke i Triljani, poštovani gosti, iznimna mi je čast što vas mogu pozdraviti na Dan grada. Mislim da ste našli balans kako zadržati stanovnike u rodnom kraju. Ne treba raditi posebna čuda, ali vi ste zaista napravili svojevrsno čudo. Vidim ovdje zapovjednika DVD-a. Ne mogu utjecati na broj dobrovoljaca, ne mogu vam obećati izgradnju Doma, ali ono što vatrogascima Grada Trilja mogu obećati je donacija jednog vozila u znak zahvalnosti za sve što ste učinili ove sezone. Čestitam vam vaš dan i želim svako dobro uz zaštitu vašeg i našeg sv. Mihovila, uz puno Božjeg blagoslova“, rekao je predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba u pozdravnom govoru.

U pratnji gradonačelnika Ivana Šipića i predsjednice Gradskog vijeća Grada Trilja Ivane Živaljić, predsjednik i ostali gosti, obišli su gospodarsku zonu Čaporice, lokaciju PUC-a i tvrtke „CONEX TRADE“.