Humanitarno – sportska manifestacija DON BOSCO KUP

3.4.2017


Pod pokroviteljstvom  predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović i Gradske skupštine Grada Zagreba održana je humanitarno – sportska manifestacija DON BOSCO KUP.

Natjecanju u mini košarci, malom nogometu i maloj odbojci nazočio je i predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba dr.sc.Andrija Mikulić.

"Otkako smo započeli suradnju na predbožićnom domjenku KK Bosco, mogu slobodno konstatirati da se ta suradnja i prijateljstvo još intenziviralo i produbilo. To me najviše veseli zbog ove djece. Danas je tu vas preko tisuću i stvarno kao društvo možemo biti zahvalni što imam ljude poput ovih organizatora koji se toliko trude i zalažu za svu zagrebačku djecu, ali posebno za one kojima je potrebna pomoć u nastavi i sportskim aktivnostima" , kazao je predsjednik Skupštine te uz to dodao da o važnosti sporta ne treba puno govoriti, već da treba sve učiniti da se sport svima omogući i da se među djecom njegova važnost osnažuje.
 
Sredstva prikupljena ovom akcijom, namijenjena su Udruzi „Veliko srce malom srcu“ koja brine o bebama i djeci sa srčanim manama.
Organizatori događanja bili su Odbojkaški klub Don Bosco i Košarkaški klub Bosco.