Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba sastao se s predsjednicom Uprave Zagrebačkog holdinga

14.10.2016
 

Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba dr.sc.  Andrija Mikulić sastao se s Anom Stojić  Deban, predsjednicom Uprave Zagrebačkog holdinga te članovima Uprave Danijelom Franić i Bernardom Mršom.

Jedna od tema bio je i broj odvoza otpada zbog kojega građani sve više negoduju. Posljednja događanja, prosvjedne akcije i sve češći izrazi nezadovoljstva dokaz su da se po tom pitanju očito određene odluke moraju mijenjati.
- Nitko nije izuzet od toga da griješi i donese krivu pretpostavku ili odluku, ali se onda treba raditi na tome da se ta ista odluka ispravi. Ne možemo tvrditi da je sve u redu, ako imamo toliki broj pritužbi. Holding je ipak usmjeren prema kvaliteti života Zagrepčana, ne prema profitu- istaknuo je prilikom razgovora predsjednik Mikulić.

Ovime se nastavljaju redovni sastanci predsjednika Skupštine s predstavnicima Holdinga kako bi se nastavilo raditi na protočnosti informacija između tvrtke koja je za Zagrepčane zasigurno jedna od najvažnijih te institucije Gradske skupštine koja u svakom trenutku mora imati saznanja o posljednjim odlukama koje utječu na život i kvalitetu življenja Zagrepčana, kao i o prijedlozima koji će se tek donositi na sjednicama Skupštine.


Foto D. KOVAČEVIĆ