Predstavljanje knjige fra Marija Knezovića „Nisam šutio – otvoreno o crkvi, politici i društvenim događanjima“

13.10.2016
 

Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba dr.sc. Andrija Mikulić nazočio je predstavljanju knjige fra Marija Knezovića „Nisam šutio – otvoreno o crkvi, politici i društvenim događanjima“.

Knjiga koja je predstavljena u dvorani Studentskog centra na Savi, progovara o svim aktualnim događanjima i pojavama na društveno-političkoj sceni koje autor komentira iz svoga kuta gledanja, odnosno iz viđenja jednog Hrvata u Bosni i Hercegovini, u rodnoj domovini, sa gledišta franjevca i novinara. Aktualnosti i pojave komentira bez ikakve zadrške ne pražući ni pred temama koje se odnose na samu Crkvu.

Fra Mario Knezović urednik je radija Mir Međugorje na kojem svakog petka u svojoj emisiji Agape uz razgovor s gostima iz svijeta politike, medija i društva, progovara o događajima koji su toga trenutka najaktualniji, a na predstavljanju knjige, uz njega kao autora sudjelovali su i mons. Ivan Miklenić, dr.sc. Božo Skoko te dr.sc. Nino Raspudić. Svi prihodi od prodaje knjige  namijenjeni su gradnji studentskog doma za siromašne studente u Mostaru.