Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba primio predstavnike Udruženja ugostitelja Zagreb

5.10.2016


Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba dr.sc. Andrija Mikulić primio je predstavnike  Udruženja ugostitelja Zagreb.
Uoči Foruma zagrebačkih ugostitelja 2016., predstavnici Udruženja željeli  su razgovarati o potrebi kontinuiranog i proaktivnog djelovanja na poboljšanju uvjeta poslovanja i dizanju kvalitete usluga i proizvoda u ugostiteljskoj i turističkoj djelatnosti, naravno u suradnji sa svim razinama lokalne samouprave Grada Zagreba.

„Kucate na otvorena vrata. Partnerski odnos sa  strukom je vrlo važan kad se donose regule koje uređuju određenu djelatnost. Posebno važni partneri Gradu Zagrebu su upravo ugostitelji. Porastom broja turista, kulturnih i sezonskih manifestacija neophodno je institucionalno  urediti taj segment gospodarstva na obostrano zadovoljstvo. Drago mi što otvoreno razgovaramo jer se upravo otvorenom komunikacijom dolazi do najboljih rješenja“, rekao je predsjednik Gradske skupštine.

„Mi u Zagrebu godinama njegujemo dobru suradnju s Gradom. Posebno s Gradskom skupštinom Grada Zagreba. Svaki naš prijedlog, a koji smo dobro argumentirali, prošao je i zastupnici su glasali za njega. Naravno da nismo riješili sve. Drago nam je što je komunikacija na toj razini otvorena i kontinuirana pa možemo zajedno nastaviti raditi na unapređenju poslovanja“, zaključio je Nenad Šepak, predsjednik Udruženja ugostitelja Zagreb.

Delegaciju Udruženja ugostitelja Zagreb predvodio je predsjednik Udruženja ugostitelja Zagreb Nenad Šepak, a čini li su je: Zlatko Puntijar, Mario Mikulić i Vedran Gajski.
Sastanku je nazočio i zamjenik tajnika Gradske skupštine Grada Zagreba Predrag Fleš.