Malonogometni turnir "Oluja '95"

29.8.2016Pod pokroviteljstvom Gradske skupštine jučer je finalnom utakmica završen tradicionalni malonogometni turnir za djecu "Oluja '95". Turnir koji okuplja branitelje i djecu, sve generacije od onih najmlađih do umirovljenika, ove će godine ostati zapamćen po rekordnoj posjećenosti što je samo znak da je zajednica prepoznala turnir kao izvrsnu priliku za druženje i okupljanje.

"Oluja '95 bila je veličanstvena i tako je trebamo slaviti svake godine. No, Oluja 95 živi svaki dan i moraju je živjeti buduće generacije jer je ona utkana u naše temelje. Ovo je način da ujedinimo našu prošlost, sadašnjost i budućnost. Naše temelje i ono zbog čega danas živimo i stvaramo, a to su naša djeca", istaknuo je u svome obraćanju prilikom podjele medalja najboljoj ekipi predsjednik Gradske skupštine dr.sc. Andrija Mikulić. Dodaje kako će svi događaji koji na ovi način odražavaju zajednicu aktivnom i koji održavaju sjećanje na branitelje živim, uvijek imati njegovu potporu s centralnog mjesta Gradske skupštine.

Turnir koji je posjetilo više od tisuću ljudi, završen je pobjedom NK Hajduk Split, odnosno porazom NK Dubrava u samom finalu.