Čestitka predsjednika Gradske skupštine Grada Zagreba Sandri Perković u povodu osvajanja zlatne medalje na Ljetnim olimpijskim igrama u Brazilu

17.8.2016
Poštovana i draga Sandra,

U povodu osvajanja zlatne medalje u bacanju diska na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, u ime cijele Gradske skupštine Grada Zagreba i osobno ime, od srca ti čestitam na osvojenoj zlatnoj medalji! Obranom olimpijskog zlata iz Londona, nakon drame kvalifikacija i finala, oduševila si sve nas, tvoje navijače i prijatelje iz Dubrave i cijele Hrvatske. Još jednom si potvrdila status najbolje svjetske atletičarke u bacanju diska, a ova zlatna medalja samo je nastavak  svjetske dominacije koja traje od 2010.godine, osvojenim zlatnim medaljama na zadnja četiri Europska prvenstva te naslovom pobjednice Dijamantne lige.
Čestitke treneru i cijelom stručnom timu na ovom vrhunskom rezultatu te kontinuitetu izvanrednih sportskih postignuća.
Hrvatska i Grad Zagreb se ponose tvojom hrabrošću, karakterom i odvažnošću u ključnim trenucima, koji te čini istinskom sportskom pobjednicom!
Još jednom uz iskrene čestitke i uz uvjerenje da ćeš još dugo biti u vrhu europske i svjetske atletike u disciplini bacanja diska, radujem se tvom povratku u Zagreb i domovinu!

S poštovanjem,
Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba
dr.sc. Andrija Mikulić