ČESTITKA PREDSJEDNIKA GRADSKE SKUPŠTINE GRADA ZAGREBA ZLATNOM PARAOLIMPIJCU DINI SOKOLOVIĆU

19.03.2018.
ČESTITKA PREDSJEDNIKA GRADSKE SKUPŠTINE GRADA ZAGREBA ZLATNOM PARAOLIMPIJCU DINI SOKOLOVIĆU

Poštovani gospodine Sokoloviću,

primite iskrene čestitke na osvojenom prvom zlatnom odličju za Hrvatsku na Zimskim paraolimpijskim igrama u Pjongčangu!

U svom trećem nastupu na paraolimpijskim igrama pokazali ste da se trud, požrtvovnost i upornost itekako isplate te da u sportu, ali i životu prije svega treba vjerovati! Vaša teška životna priča može mnogima biti motivacija za borbu onda kada je najteže jer upravo to ste svojim uspjehom pokazali – da ne treba odustati, da se treba boriti i uvijek dati više no što i sami mislimo da možemo.

Janica Kostelić bila je Vaš uzor, a od danas ćete Vi svojom hrabrošću i snagom biti uzor mnogim mlađim naraštajima jer ste fantastičnom vožnjom u sjedećem slalomu izazvali veliku senzaciju te tako osvojenim sjajnim odličjem ispisali povijest! Vaš uspjeh je vrijedan divljenja, a Vaša domovina, kao i rodni grad Zagreb, ponosni su i zahvalni što hrvatska himna odjekuje svijetom.

U ime svih zastupnika Gradske skupštine Grada Zagreba i svoje osobno želim Vam još mnogo uspjeha i vrhunskih rezultata na sportskom, ali i životnom putu! 

dr. sc. Andrija Mikulić
predsjednik Gradske skupštine Grada ZagrebaFoto: Damir Senarč, FAh (preuzeto sa web stranice Hrvatskog paraolimpijskog odbora http://www.hpo.hr/)