Predsjednik Gradske skupštine otvorio tradicionalnu božićnu izložbu Udruge Ozana

10.12.2013.
Predsjednik Gradske skupštine otvorio tradicionalnu božićnu izložbu Udruge Ozana

 U Staroj gradskoj vijećnici otvorena je božićna izložba pod nazivom “SVOJOM SNAGOM ME ZAKRILI” koju svake godine tradicionalno organizira Udruga Ozana. Radi se o prodajnoj izložbi radova djece s teškoćama u razvoju i mladih i odraslih s invaliditetom.
„Upoznat sam s vašom dugogodišnjom tradicijom predbožićnih izložbi i drugih događanja u prostorima Stare gradske vijećnice pa sam uvjeren da se ne osjećate kao gosti već kao naši suradnici i partneri. Otvorenost Udruge građanima Zagreba pruža mogućnost spoznaje koja je njihova uloga, obveza i dužnost u pružanju pomoći i podrške svima onima koji je osobito trebaju. Ozana i njeni članovi naučili su nas kako prihvatiti druge i drugačije, kako razveseliti druge i kako otvoriti srce za druge. Stoga želim udruzi čestitati na 22 godine rada i na svemu što ste napravili za svoje štićenike“, rekao je Darinko Kosor, predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba.
"Ozana" je udruga sa socijalno humanitarnim ciljevima osnovana 1991. godine u svrhu poboljšanja kvalitete života osoba s invaliditetom i njihovih obitelji.
U galeriji Kristofor Stanković izlažu već 22 godine.

IZLOŽBA ĆE BITI OTVORENA OD 10. DO 13. PROSINCA OD 10:00 DO 20:00 SATI.
Svi zainteresirani mogu doći i kupiti prigodne božićne poklone za svoje najmilije te ujedno na taj način pomoći osobama s invaliditetom.